feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
I'm Not You


entries | profile | tagboard

Friday, 24 February 2012
Zaman budak-budak






Assalamualaikum ya sahabat ..sihat ?da makan ?hehe siyes da lama aku x update bl0g aku ni ..mmg ada byk benda nk cita tp sejak 2 3 4 5 menjak ni aku malas sgt2 nk menaip awt xtau ..ni harini aku jd rajin plak hehe ..eh jambu x bl0g aku ?mesti kau ckp jambu kn mcm bl0g pmpuan pdahal owner bl0g ni lelaki huhuh ..sebenarnya yg tl0ng aku tukaq skin bl0g aku ni pmpuan huhuu nama dia Liyana Izzaty haha ..dia la punca aku bley tukaq skin bl0g aku ni ..haritu aku da tg0k bl0g dia ..pergh cun gila skin bl0g dia ..simple ja weh dari c 2 la aku bley tpikiaq nk tukaq skin bl0g aku jgk ..tp aku xtau nk wt pun haha sbb susah skit klu nk tukaq mcm2 kena wt ..last aku mintak t0l0ng Liyana Izzaty la ..nasib baik dia mau tl0ng ..bkn tl0ng saja tp ada upahnya beb aku kena belanja McD haha zalim bt0i la yana ni hihi tp xpa yana da tl0ng fathie edit bl0g s0 fathie kena la belanja yana Mcd ..kn yana mengidam nk makan Mcd sgt kn hihii ..aku yang plih skin yang mcm ni ..last2 bila yana da siap edit aku tg0k2 jambu gila haha tp xpa apa aku kisah biaq ja la janji sedap mata memandang ..huhu thank Liyana Izzaty nnt kita p makan Mcd eh ..aku kenal yana ni kt FB ja ..tapi sejak 2 3 4 5 kenjak ni kami memang rapat sgt2 ..xtau la napa kn yana kn hehe ..maybe kami ada minat & masalah yang sama k0t sbb 2 kami bley rapat ..g pun aku selesa bkawan ngn dia ..kalu kami webcam dia mmg ckp byk weh potpet2 lagi xpnah lg 2 la ni cakap haha eh sori ttiba ja aku dok cita pasal yana aku da lari tajuk ni huhu ...aku update ni just nk tjuk pic aku masa zaman aku budak-budak dulu ..heheh pic ni klu xsilap masa um0q aku 4 or 5 tahun mcm 2 la aku xpasti la ..hehhee siyes lain gila muka aku ..dulu muka bulat sekarang muka bujur macam telur ayam ..dulu kulit aku putih tp sekarang hitam melegam macam anak hindu haha tg0k la pic aku ni kalau rajin sila tinggalkan komen anda okey thank sudi buang masa kau baca apa yang aku tulis ni ..hehhe miawmiawmiaw <3

ni dia Liyana Izzaty yg aku d0k cita 2 ..
dia cantik kn ?
aku suka pic dia yg ni itu pasai aku b0h pic ni :p

lawak gila muka aku kn ?senyum sorang aku tg0k pic ni

okey ni akak aku weh ..sama x muka kami ?x kan ?

ni abang aku ..tudia tg0k aku senyum manis x ?
bley kena kencing manis oo klu senyum manis smpai cm 2
ni masa kt pantai merdeka k0t
masa kecik2 dulu abang aku yg sulung sllu bawak kami p jalan2


okey ada 3 pic ni ja yg aku amek td ..ada byk lg pic masa aku kecik2 tp aku malas nk upload hahha bukan comey pun yg aku nk upload byk2 ..upload byk2 stg ada org ckp aku over plak kn ..ckup la 3 pic ni ..hehehe  ok la tuan2 da puan2 sampai disini sahaja cerita saya ..terima kasih kerana sudi luangkan masa anda untuk membaca karangan saya yang bapa nampak mcm karangan ni ...hehehe nk p layan awek2 kt FB plak nnt aku update g okey bubye assalam sahabat ..<3







0 loner (s)
OLD |