feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
I'm Not You


entries | profile | tagboard

Monday, 4 April 2011
S|a|y|a|B|u|k|a|n|K|a|m|u

Gud Moning huhuu..cece jam bru pkul 12.45am wt mcm pkul 8am ja kn...huh awt ea lately ni aku ajin sgt update bl0g..plek plek dan smakin plek..siyes i was b0red with my life right now?ntah la abaikan ja la 0k..xtau nk story apa ni...huh(mengeluh plak)..tgok p0st title 2 cm gempak ja kan hahaha..gimik ja 2..ttba ja 0tak swoh cta psal 3 sikap buruk aku yg pling aku xska so?da 0tak aku swoh cm 2 tpksa la tngan n jari jemari aku menaipnya..harusla kn 0tak kita yg kwal diri kita hehee mmbebel ja aku ni kn...ok back to my story siyes2...aku ni suka abeskan wet aku tuk bnda2 yg xbfaedah..bodohnya akuuu...pntang ada wet skit ja cnfm nk enjoy enjoy n enjoi 2 ja aku tau...kkdang 2 tpikiaq gak mn ea wet titik pluh aku slma ni?apa pn aku xnmpak..mcm mn nk nmpak MOHD FATHIE oi da hang abeskn wet ang 2 tuk bnda yg xbfaedah hehe sndri tnya sndri jwab lak...huhu biaq la kalot ja..bla la aku nk brubah kn..hahhaa dh2 ni lak sikap aku yg pnas baran..huh makan cili padi byk sgt k0t kn sbb 2 skap pn asyik pnas ja hahaha...tp aku xska mkn cili padi la..huhu..pntang da owg wt slap ngn aku ja mula la aku nk tggikan suara aku..xkira la spa2 pn tp yg aku sdey kdg2 ngn MAK aku pn aku ckp ttgi suara ksian MAK aku...bodohnya akuu..anak dehaka kn aku ni...kkdang tpikiaq gak sggup kn aku tggi suara ngn owg yg mgndungkan aku slma 9 bulan..ni bukan sikap yg mak aku didik..ni sikap dr kbdohan aku sndri..MAK cek mntak maaf sgt2 xdk niat pn nk ckap kasaq2 ngn  MAK..SAYANG MAK SGT2..skap pnas baran ni jgak la pnca aku pts ngn si Dia waaa..pmpuan mn nk than beb slah skit ja kna trus..2 kira ok la dia bley than ngn skap aku slma 4 thun..tp smpai bla dia nk sabaq kn s0?kmi da pts 4 bulan lpas..no komen..zZz next



wah bru 2 bnda aku cta tp da pnjang lebaq cm wt krangan msa SPM la plak..huhuu ok ni sikap aku yg mybe pmpuan xsuka..EGO?siyes aku ckap EGO aku mmg tggi sgt2 aku asa lbey tggi dr menara Burj Khalifa hahaha..bg aku apa yg aku wt suma btol xdk yg slah wlaupn kdg2 bnda 2 aku tau slah...aku putus ngn Si Dia pn sbb skap EGO aku ni la..hanya Si Dia yg tahu n pnah alami btapa tgginya EGO aku...2 la sikap aku yg pling Dia xsuka..awak thank sgt2 sbb awak bley bsabaq ngn sikap saya slama 4thun kita kpel..mcm2 sy wt kt awak kn..saya cuma nk awak thu saya xdk niat pn nk wt cm 2..tapi 2 la diri saya awak...saya da cuba ubah sikap saya yg EGO 2 tp xbley awak..saya mntak maaf sgt2..wlaupun da 4 bulan kita ptus saya nk awak tahu yg sayang & cinta saya kt awak smpai mati 0k..saya xpnah nk hrgai awak kn?bla awak da xda ngn saya lg bru saya sedaq bodohnya saya ni wt awak cm 2..awak saya mntak maaf...saya syg awak sgt2..4 thun awak bsbaq ngn sikap saya 2?awak pmpuan pling sempurna saya pnah jpa..saya sllu wt awak nangis kn?saya tahu bla awak nangis 2 xbmkna awak pmpuan yg lmah tp awak sdang cr kkuatan tuk trus cintai saya?saya arap awak bhgia ngn idop awak skang..siyes saya ckap saya blom bsdia nk tgok awak ngn owg len..tp xpa asalkan awak bhagia saya pn bhgia...saya jus nk tgok awak bhgia dr jauh ja...bla awak bhgia saya pn akan trut bhgia wlaupun knytaannya hidop saya KOSONG bla awak xda...


npa ALLAH temukan kita kalau kita xbley bsama?saya sayang awak sgt2..saya sedaq saya mmg xlyak tuk pmpuan yg sempurna cm awak..awak sptutnya dpt laki lbey baik dr saya...tp saya sayang awak sgt2..saya Doakan awak dpt laki yg lbey baik dr saya Ok...tllu byak kngan slma 4 thun kta kapel ni..awak igt lagi x nama anak kita nnt?mst awak da lupa kn?tp saya igt awak..sdap sgt2 nma 2 awak yg pilih kn...saya xkn lupa suma 2...awak igt lg x 1st time kta jpa dlu?awak yg tgoq saya kn?awak tnya saya mn tmpat nk bkumpul msa kta dftar msuk stdy sma2 dlu..awak igt xcm na kta bley tuka2 no fon?mst awak da lupa kn..saya igt g kita tuka no masa sma2 nk p wt kad bank kn?btol xawak?saya xlupa la awak...awak igt lagi x ari last kita stdy sma2 dlu?awak sdey nk tggal saya kt c 2 sbb awak nk blek awai dr saya sbb awak nk p umah akak awak dlu kn?saya xsdey pn kn?tp awak xthu msa 2 saya sdey sgt2 awak nk blek awai dr saya tp saya nk blek ngn awak time 2...awak..awak igt lagi x tarikh anniversary kita?awak da lupa kn?tp saya igt g.."1.10.2006"...besday awak "18.7.1988" kn?saya igt suma 2 awak saya xkn lupa ok...awak saya sayang awak sgt2..awak jgn nkal2 tau..kja elok..nnt smbg stdy bljaq ajin2 saya arap suma impian n cita2 awak tcpai ok...saya Doakan kjayaan awak ok...awak igt tau.."sayang & cinta saya kt awak smpai mati" xdk apa yg bley ubh suma 2 kcuali ALLAH...saya rndu awak sgt2 hari2 saya igat awak n ari2 tgu awak call saya..saya xnk call awak sbb saya takot nnt saya ggu awak...saya da jnj ngn awak kn yg saya xkn ggu awak lg...awak ttap no 1 dlam ati saya..awak saya asa mybe ni last saya tlis tntang saya n awak..pasni saya da xnk sdey2 g..bkn bmkna saya akan lupa awak..tp bla saya tlis tntang kita ja saya tgingat kt awak sgt2...so?pasni saya nk tlis tntang diri saya & family saya ja..saya nk sibukkan dr jd blogger plak skang hehe...awak jga dr baek2 tau..saya sayang awak sgt2..OPSSSS waa aku da lari tajuk ni apa kes?waaa EGO?cm na la nk wang skap EGO aku ni?waaa...dh la jari aku da lngoh dok mnaip ni...nnt klu da cta2 yg mnrik g aku share ngn hampa g ok..jam pn da pkul 2.27am...
mata ckap pjam bntai bsyuk ckp come on bebeh..ok la tdoq lu ea papai...salam...12.45am - 2.27am...



0 loner (s)
OLD | NEW