feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
I'm Not You


entries | profile | tagboard

Friday, 22 July 2011
Kawan Makan Kawan Versi II :)

Assalamualaikum..apa kabaq org kampung?sehat?da makan?hehe...saya Alhamdulillah Sehat2 aja...huhuhu...baca tajuk p0st saya pun da lain semacam ja kn..hehhe..xda pa2 pun just nk story about status saya kt faceb00k ja pun..hehehe xsangka status yg saya update 2 ramai mmbe yg like...huhuhu mybe suma mmbe2 saya kt fb 2 asa bt0L k0t apa yg saya ckp..status tentang apa? heheheh sabaq2 tg0k pic bawah nie 0k...


hihii status pasal Kawan Makan Kawan huhuhu..ramai gila like status aku huhu..ya la sapa suka kalu dpt Kawan Makan Kawan?kau suka?xkn..s0 aku lagi la xsuka sebab aku da tkena beb..kawan baik aku sndiri sgup wt cm 2..dulu mmg aku respect dia sbgai kawan dunnia akhirat aku..last2 apa aku dpt?aku pun bukan baik sgt..tapi jahat2 aku xla smpai tikam kawan aku dari belakang..kalu owg lain aku xla kisah sgt..ni kawan baik aku weh..huh mula2 aku dpt tau mmg aku xcaya beb..ad0i cm mn pn aku kena caya la ni la lumrah hidup...aku ada dgar mmbe aku ckp dia nk call aku nk try sl0w talk ngn aku?plu ka?kau da tikam aku pas2 baru nk sl0w talk?hebatnya kau...kau sapa nk ckp ngn aku..dulu yes aku kawan kau..tp skang sori la br0..lu da wat taik ngn aku..aku igt smpai mati beb...kalu asa nk kena maki + caci ngn aku try la call...aku harap sgt2 aku xkn jumpa kau smpai aku mati...apa yg kau da wt kt aku selama ni aku da maafkan kau...sapa la aku nk hukum kau...1 ja aku nk pesan tlg jgn bagi aku tg0k muka kau..sgup kn kau wt aku cm na..aku xnk sebut nama kau kt sini xnk aibkan kau..sbb aku tau ramai member2 kita slalu tg0k bl0g aku...Thank weh kau wt cm ni kt aku..aku harap kau xkn wt cm 2 kt kawan2 kau yg lain ok...hehehe ayat aku ni mcm ckp kt org yg baca bl0g aku plak kn..hehhee aku tlis cm 2 sbb aku tau dia akan baca apa yg aku tulis ni..huhuhu xada kena mengea ngn org lain ok...ok2 aku da abes membebel..cta pasal status fb aku..ada komen2 member aku yg aku nk tjuk...


cuba baca komen nurul husna 2..betol apa dia ckp..kena byk2 bsabaq..buat baik dibalas baik..buat jahat dibalas jahat la beb..kita hamba Allah yg kerdil ni kena byk2 bsabaq ja la....Allah akn uji hamba2 yg Allah sayang...hari ni hari dia bes0k lusa kita xtau g kn..s0 pgajarannya apapun ujian or dugaan yg kita dapat kita banyak2 la bsabaq n berDoa supaya Allah kuatkan iman n semangat kita tuk tepuhi suma ujian n dugaan yg Allah bg...da malas nk membebel org kedah ckp beletiaq...hehehe kawan2 saya jgn la jadi kawan yg makan kawan...sekian terima kasih..nk td0q bes0k nk keja...babaiiii Assalamualaikum

0 loner (s)
OLD | NEW