feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
I'm Not You


entries | profile | tagboard

Friday, 19 August 2011
Bazar Ramadhan Best Weh :-)

Assalamualaikum..sehat?puasa?bbuka mkn apa td?huhuhu Syukur sgt2 td aku bbuka dgn mcm2 lauk ad0i naik sengkak per0t ni huh..mkn ikt nafsu jd cm ni la...suma yg ada dpn mata aku hentam..awal2 p0sa aku xmkn cm ni pun..tgah2 p0sa ni aku mkn byk sgt2 huh..puasa thun ni aku sllu sgt p bazar beli mkanan xkira la apa pun...suma bazar aku da p kt loqstaq ni huhu best jln2 cuci mata sbl0m nk bbuka...meh nk cta bazar mana aku p..bazar simpang kola aku p ngn jiran aku..huhu dlu klu ckp nk p bazar simpang kola ja mmg aku mls nk p sbb aku da tau sesak sgt2 org rmai smpai nk jln pun susah..tp thun ni mcm suram ja bazar 2...mybe org mlas nk p sbb kn jln smpang kola skang sesak truk sbb tgah nk wt jmbtan baru kn..huhu bazar stdium plak aku sllu p ngn c0usin aku..huhu klu p bazar kt stdium kami mesti beli ayaq tebu..benda wajib kami beli...bazar stdium pling meriah sbb rmai sgt2 smpai nk jln pun ssah dh la pnas..tp aku p jgk huhu yala b0ring beb blek2 kja d0k umh xtau nk wt pa..kt bazar 2 ada 1 kdai ni juai ayaq teh bunga cmpur madu beb..bratur pnjg jgk la kalu nk beli..da 2 hari aku p nk beli ayaq teh bunga 2..22 hari aku kempunan nk mnum sbb sllu abes ja ya la aku p pun da lwat pdan muka wekk..ari ke 3 aku p dpt jgk kt aku..tp bley beli sbgkus ja sbb ayaq da nk abes tk0t org rmai yg brat0q xdpt beli...aku dpt sbgkus ja beb 2 pun share s0rang skit ngn c0usin aku..sumpah sedap ayaq 2..pt0t la sllu aku p xpnah la xda org brat0q..hari2 ayaq dia juai 2 abes..teh bunga + madu mmg sedap ar beb...kt bazar stdium 2 ckp ja apa hampa nk mkn suma ada beb..serba serbi ada la org kata...xcya?mai loq staq try p tgok hehe...hehe pnjang sguh krangan aku ni kn...dh2 ni cta psal bazar kt taman nuri plak..kali ni aku p ngn 3 org gurl huhu sapa ea?awek?huhu bkn awek la tp adik angkat aku..dia ngn kwan dia huhu..pas2 aku bawak anak buah aku yg si twin 2..tp aku bawak sorang ja sbb lagi s0rang xmau ikt malu sbb dia tgah make up masa aku nk p amek depa..s0 bwak yg adik 2 ja la Nurin Najma hehe..pestime aku bwak anak buah aku p bazar..nsib baik la najma 2 baik aku tnya dia nk mkn apa dia diam ja huhu..smpai aku xtau nk beli apa kt dia..last2 xtau nk beli pa aku beli mercun ngn bunga api ja kt dia sbb dia ckp nk mercun ja...pas2 aku beli air dutch lady ja huhu...best gak bwak budak2 p bazar..aku jln ngn twin 2 suma owg tg0k plek ja..mst depa igt aku bwak anak huhu..adik agkat aku plak kbetulan dia d0k kt tman nuri..so aku ajak ja la dia tman aku hehe..dia pmlu skit nk dgar dia ckp sptah pun susah tp bila msj ckp pndai plak...weh aku dh lari tajuk ni..klu dlm spm cnfirm failed dh karangan ni heehe..tjuk bazar btukar jd adik agkat hehe..dh2 f0kus2 cta psai bazar plak..nk cta apa g da abes suma aku da cta hehe...s0ry huhu ni td tgah d0k on9 mmbe aku mai ajak g bazar kt stadium n jalan pantai johor..s0 xda pa aku nk wt aku f0low ja la hehe pntang ajak suma nk ikt aku ni...d0k umh nnt asa lama la plak nk tgu wktu bbuka huhu...tg0k apa yg aku beli huhuhu wekkk :-)


cend0l ni aku beli kt bazar pantai j0h0q..sedap weh mleleh aih..lpas mkn nsi aku cari cend0l aku trus..smpai mak aku hingaq sruh lex2 dlu pas mkn nasi pas2 bru mkn cend0l...argh aku dgn nfsu mkn yg agak semp0i aku hentam mkan jgk huhuh...sedap sgt2 weh xcya try p beli kt jln pntai j0h0q..kdai ni bkn kt bazar tp kalu hampa mai dr l0q staq hampa tg0k kiri bet0i2 depa masjid xslah aku kdai dia berdepan ngn bazar kt pntai j0h0q 2...ada abg 2 juai..xmahal pun 1 set cend0l+santan+gula merah baru 3 ringgit...kami p 5 org td suma pakat beli 2 set huuuhu bnda sedap beli skit tk0t xckup ja huhu dh2 next2


next item AYAQ TEBU fulamakkkkk manis nk mmpos weh bley  kena kncing manis oo..tp xpa aku letak ais ket0i byk2 huhu pndai x aku?wekkk 2 gelas ja aku mnum pebret aku jgk la ayaq tebu ni weh huhu...dh next


murtabak semp0i pnya beb...ni mak aku yg nk mkan so beli ja la..huhu yg ni ja aku l0m mkn huhu..per0t tgah kmb0ng lg ni jp g kot nk mkn lain...huhu mkn kuat kn aku ni tp bdan xnk bsar2 pun ad0i mslah oo cm ni...huhu byk kwan2 aku ckp aku ni kecik beb waaaa..bla aku ckp umo 23 suma xcya huh..tl0ng la pcaya umo aku 23 thun ni..13/12 ni bru ckup 23 huhu 2 ja la cta aku arini tgu s0k lusa plak aku update len n0h...loq staq skang ujn ni oi..ad0i td0q syok aihhhhh..nikmat xterkata beb..k la weh nk lyn fb jp..pas2 nk kua lepak huhu...tq sbb sudi baca okey b0ring kn cta aku?just nk share apa aku wt ja pun xmau baca pun xpa d0 i care?..sapa yg xphm loghat utara aku yg pekat melekat ni aku mntak maaf la sbb aku da besa ckp cm ni..huhuuhu sory babai salam... :-) 



2 loner (s)
OLD | NEW