feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
I'm Not You


entries | profile | tagboard

Friday, 18 November 2011
Bowling :)

Assalamualaikum..hehhe kamu sihat?da makan?huhu xdak pa2 pun aku nk cita jus ni habaq apa aku wt arini  ja huuhhu...pagi jumaat besa la aku d0k umh ja..lpas solat jumaat baru aku kuaq lepak2 hahaha...aku p celc0m center kt tesc0 dlu td..nk tau sbb apa aku p celc0m center?klu xdak hal mmg aku xp aih..aku p sbb aku xpuas hati gila b0ng0k punya org...al kisahnya sbb bil berukband aku melambung gila...11.11.11 ari 2 aku p la nk bayaq bil berukband aku..aku pkai yg 68 ringgit ja..so masa aku nk bayaq 2 aku gtau la nama abg aku sbb berukband 2 pakai nama dia..so akak 2 cakap bil 68 n then aku bayaq ja la 68..dia settle akak 2 bg la resit kt aku..aku amek2 ja resit 2 trus blah la xtg0k pa da aih kt resit 2...pas2 blek umh on9 cm besa la xdak msalah apa g..3 4 hari lpas aku byaq bil smpai kata bil aku baki tertunggak 36 ringgit..tgejut beruk jgk aku pdahal aku bru byaq sgt2 ja..aku xpuas hati tgok blek resit yg aku byaq 2 tulis kata aku just bayaq 32 ringgit..gila hang aku bayaq 68 dia kata 32 ja..xpuas hati ar aku cm ni..hari ni aku p celc0m center 2 p tnya ar...aku p ja kt akak yg aku byaq 2 aku tnya dia akak hari2 saya mai bayaq 68 ringgit tp nama kt resit ni ckp 32 ja?ada tetunggak 36 ringgit..aku tnya jgk akak 2 akak ingat lagi x muka saya..dia ckp igt jap2 akak check dulu...lpas dia check ja dia mngaku salah dia..hahah amb0i aku dok kata dlm hati amb0i kak igt sng2 ja ka nk  makan duit saya 36 ringgit hahaha..so akak 2 da sttle bil yg tetunggak 2..len kali wt la keja bt0i2..sbb silap akak saya xbley on9..eee geram aku..hahah ok2 dh ttup cita pasal berukband aku 2..lpas bayaq 2 aku p lepak kt city plaza hahaa..shoping complex pling t0p kt loq staq huhu..da lama aku xjejak kaki kt c 2..zaman nk lepak2 kt mall ni da lpas..huuhu..sampai2 ja kt ct plaza 2 aku bley tg0k mcm2 ragam budak2 bru nk up ni..ada yg g t0wn bawak kawan 1 kampung..gila ramai bt0i mcm nk p makan kenduri ja bdak2 2 aku tg0k...hahaha ada yg pkai spek mata mcm org buta weh hahaha,...spek mata lg besaq dr muka..ad0i adik2 oi nk bergaya pun agak2 la suma beruk dlm zoo ja abang tengok haha xpa2 adik baru nk up kn abang paham hihihi...da puas pusing2 dlm mall 2 aku nk blah blek ar da nk maghrib pun..kluaq2 tg0k ujan plak dh aku p naik moto ja so xbley blek...xtau nk wt apa abang aku ajak main bowling plak..hahhaa dia nk blanja..aku hantu bowling kalau hang nk tau..pantang ajak aku 0n ja huhuu...ni aku nk habaq aku menang ja bkn da pa pun hahaha...best sgt2 td da lama xkuaq lpak2 cm 2...huhuhu tg0k ar pic2 aku kt bawah..xmau teg0k pun xpa aku xpaksa pun...huuuhuu

aku suka wt muka cm 2 skang ni awat xtau hahha :)

okey sori pic senget skit haha..pusingkan kepala anda okey :)

mulut 2 mulut suka sangat wt cm 2..

okey cousin aku weh

okey ni la gaya seorang JUARA hihihi

okey dh2 2 ja pic yg cun aku nk tjuk..hahaa okey skang blog da cun baru la semangat skit ni update slalu..jgn jlz tau..k la nk layan fb jp...tq sudi baca okey..sayang kau la...babai salam

4 loner (s)
OLD | NEW