feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
I'm Not You


entries | profile | tagboard

Wednesday, 16 November 2011
hye-hye im back

Assalamualaikum..sihat ka?siyes da lama gila aku xupdate blog ni..bkn apa aku mls nk upgdate 2 sbb aku tgah makeup blog aku xcun cun jgk..da byk tmplate aku pkai suma aku xsuka hahahaa..tp kali ni aku da xtuka kot sbb da jumpa yg cun gila hahaah..ok x tmplate aku guna skang?hahahaa tp xsiap g ni aku nk tuka pic slidesh0w xbley g sepa xtau ad0i...huhu s0 far id0p aku skang da mkin hepi xmcm dulu sdey2 ptus cinta hahaha...aku da serik nk bcinta g weh sakit oo ptus cinta ni eee...pas ni biaq ja la j0d0h 2 dtg sndiri..sbb suma j0d0h kita Allah da tentukan kn?bila masa kita nk jumpa ngn ja kita ja kita xtahu s0 sabaq ja la j0d0h xkeman okey beb...huhuhu skang ni aku bkwan ja ngn suma org..xkisah la sapa2 pun nk bkwan aku ok..yg penting kawan ja aku xmau lbey dari 2...


aku da serik bila nk bkawan rapat ngn sapa2...sbb bru ni aku da tolak cinta sorang gurl ni..dia smpai nangis...dr first kami kenal aku da pesan kt dia kita nk bkwan rapat bley tp 1 ja aku pesan t0l0ng jgn atuh hati kt aku..last2 dia mengaku dia da jatuh hati kt aku..s0 mmg l0m ready ni kapel2 ni sbb aku da serik...s0 aku t0lak cinta dia ngn baik..nasib baik dia phm..aku xmau la nk sk8kan hati spa2 sbb 2 aku wt cm ni..aku lbey hepi idop aku cm ni...skang aku ngn budak 2 da jd kawan mcm biasa ja...thank jgk kt kwan2 aku yg sllu support aku selama ni...ok dah2 2 ja aku nk cita psal life aku skang..ok aku nk tjuk pic raya haji aku ni so layan huhuh

okey anak kawan baik aku Nur Damia Qaireen


okey bff aku fendi hahah



okey twin aku Nurin Najla


oket twin aku Nurin Najma

dh2 2 ja pic aku nak tnjuk hahaha nnt2 la aku update g aku mls nk mnaip klu ptg2 cm ni hahah bubye salam

2 loner (s)
OLD | NEW