feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
I'm Not You


entries | profile | tagboard

Friday, 26 August 2011
Kami :-)

Assalamualaikum..sihatkah?puasakah?hehehe nk raya da 0i..waa baju melayu aku xbeli g ni..aku bru blek mkn s0q(sahur) ni ngn c0usin aku...pekena Nasi Ayam Berempah beb pergh trangkat beb..cnfm knyg smpai ptg bs0k ahaha...per0t knyg ada la smngat skit nk update bl0g uhuuhu...weh hmpa nk tau ak Loq Staq skang ari2 HUJAN weh ad0i...jgn smpai Raya dlm ujn dh la..bkn apa kesian kt budak2 nk kutip wet raya pun xbley..da la raya sthun skali ja beb..xujan kot n0h...klu ujn pun nk wt cm na 2 suma keja Allah ok..hehe actly xda apa pun aku nk share just nk tjuk pin anak buah aku yg tbru ja..td depa mai umh aku weh suma pkat kal0t nk tlg ibu depa wt k0i siput...hg tau dak k0i siput?xtau p tnya pakcik GOOGLE nah..taip Kuih Siput ahaha...bdak2 ni muh0ng ja bkn nk wt sgt pun..tlg 2 3 mnit pas2 p main kt depan...kak aku jgk kna wt bg siap...tambah2 yg si kembaq 2 ad0i hingaq nk mmp0s...klu depa mai ja umh aku jd mcm panpair ja hingaqq..hehe kembaq ni la penghibur hati aku hehe...nk cta byk pun tk0t hg b0san nk baca lama2..dh la n0h p tg0k pic aku ngn depa td..gmbaq masa kami wt k0i siput aku xsnap pun td...tg0k2

Nurin Najma ngn Acu dia la weh

 3 3 owang waya putuih :-)

ni kt umh depa

Paris Hilton masa kicik2 cm ni la muka dia :-)

k la aku xtau nk tulis apa dh..mata smakin berat tgan smkin kebas ati smakin gumbira ahaah...kami td0q dlu nah..babai salam...wekkkkkk :-p

6 loner (s)
OLD | NEW