feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
I'm Not You


entries | profile | tagboard

Saturday, 10 September 2011
Si Jantung Hati II

Assalamualaikum..sehat?da mkn?bagus huhuu weh da lama aku xupdate bl0g..msuk2 ja xsat tgok da ada sarang labah2 weh aahah cm usang ja tg0k...xda pa2 nk tulis sbb 2 aku xupdate biaq ja berswang ja hehehe...ni aku update pun sbb nk tjuk pic anak buah aku yg bru heheh anak buah n0 9..rmai kn anak buah aku...slalu time raya ja mst meriah umh aku ni...suma da bkumpul mst la meriah...tp thun ni aku xsempat nk bbuka ngn 1 family..ad0i...pdhal aku yg pulun at0q nk bbuka 1 family kami...puas aku pjuk akak aku mai bbuka kt umh aku..kakak aku yg 2 susah skit nk bbuka kt umh aku sbb dia tggal ngn mak mertua dia..klu dia mai bbuka kt umh aku mak mertua dia bbuka sowang2 la..ari2 dia mai buka kt sini pun sbb kak ipaq kak aku blek mai umh dia..phm x aku cta?xphm abaikan ja xpnting pun weh hehehe...aku xbbuka ngn fmaly aku ari sbb ptg sbel0m nk bbuka 2 aku gad0h ngn akak n abg aku waaaa...salah aku weh abg aku tg0q aku skit ja aku da wt suara tggi kt dia...pas gaduh 2 aku trus msuk blik sbb xmau jd lg besaq..aku kluaq blik ja akak aku plak tg0q aku sbb wt suara tggi ngn abg aku...skali ngn akak aku aku ckp lbey kurang...lpas gad0h 2 kuaq antaq abg aku yg lg sorang p jeti dia nk blek langkawi umh mak mertua dia..blek2 antaq abg aku ja aku xblek umh aku p 7e beli roti ngn ayaq aku bbuka dlm keta sowang2...sdey weh bbuka dlm keta s0wang2...wt wt m na silap aku jgk nk tjuk keras kepala xkena tempat...ad0i xpa2 bnda da lepas 2 biaq la lpas aku ngn akak n abg aku pun da 0k..wahhh dulu aku xmcm ni akak aku pun teg0q napa aku ttba ja nk naik angin pdhal abg aku ckp skit ja aku da angin semacam ja..akak aku knai aku cm na..aku xpnah wt prgai cm ni sbb 2 dia teg0q aku tp aku ni biadap p tengking dia waaa....kak s0riii :-(...hehe aku da lari tjuk ni hehe dh2 ni aku nk tjuk pic anak buaha aku yg l0m ada nama g...baby gurl weh aku mntak2 baby b0y waa...xpa yg pnting baby 2 sehat n sempurna ja kn..hehe kak ipaq aku nk b0h nama Athirah Fiya..tp aku ngn kak aku xsuka nama 2 sbb x match lsung...s0 aku ckp la kt abg aku sw0h dia gtau kak ipaq aku jgn letak nama 2 hehehe...ni ada 4 nama yg akak aku pilih..sedap gak nama kak aku pilih ni..

1.) Nur Aathirah Aafiyah ( cahaya harum/selamat )
2.) Nur Aimy Atifah ( cahaya keberkatan/penyayang )
3.) Nur Marsya Marissa ( cahaya subur/seseorang yg bersopan santun )
4.) Nur Anessa Athirah ( cahaya mesra/yg utama or mulia )

Nama n0 3 aku suka weh..makna dia pun baik ja..nk sebut pun snang..xmcm anak owg zman skang ni smpai nk sebut pun tgeliat lidah2 ahaha...xtau la ibu dia nk ltak nama yg mn 1...anak abg aku bkn anak aku huhu...klu anak aku msti nama sedap2 pnya huhu...dh2 aku tulins byk2 pun hampa bkn suka nk baca sgt pun kn2 ahaha tg0k pic baby ni heheh...

um0q 1 hari ni weh..

pala kecik muka bukan main besaq ad0i :-)

anak buah Acu n0 9 ni...

Dh2 ni ja pic aku nk tjuk..mlas nk upload byk2 sbb intnet lembab mcm kura2 ja ni ad0i pkai b.band  jd cm ni la..InsyaAllah nnt aku p Langkawi tgok baby ni aku tjuk pic dia g ok heheh d0k kata nk p nk p xbley p g pun sbb byk kja..heheh arap2 nnt baby ni besaq jd anak yg s0lehah la kn ikt mak aku la hrangkap atuk baby ni huhu...jgn jd mcm acu dia dh la hihi...ni aku nk tjuk pic anak buah aku yg d0k kL 2 plak..aku xpnah tjuk g kot pic depa hehe
blkang skali Afief yg tengah Irfan yg gurl Madihah n yg dpan skali Atief

anak buah aku yg laki suma d0k kL..kt loq staq suma pmpuan ad0i

bdk2 ni klu d0k ngn aku ja mst jd gila cm aku hahah Atief n Madihah

Atief demam campak 1st raya haha..sep baik xbjgkit kt Acu

bwerkkk

Da abes da weh huhu aku da xtau nk tulis apa weh..k la t aku update g thank sbb sudi baca ea...babai salam




0 loner (s)
OLD | NEW