feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
I'm Not You


entries | profile | tagboard

Friday, 24 February 2012
Zaman budak-budak






Assalamualaikum ya sahabat ..sihat ?da makan ?hehe siyes da lama aku x update bl0g aku ni ..mmg ada byk benda nk cita tp sejak 2 3 4 5 menjak ni aku malas sgt2 nk menaip awt xtau ..ni harini aku jd rajin plak hehe ..eh jambu x bl0g aku ?mesti kau ckp jambu kn mcm bl0g pmpuan pdahal owner bl0g ni lelaki huhuh ..sebenarnya yg tl0ng aku tukaq skin bl0g aku ni pmpuan huhuu nama dia Liyana Izzaty haha ..dia la punca aku bley tukaq skin bl0g aku ni ..haritu aku da tg0k bl0g dia ..pergh cun gila skin bl0g dia ..simple ja weh dari c 2 la aku bley tpikiaq nk tukaq skin bl0g aku jgk ..tp aku xtau nk wt pun haha sbb susah skit klu nk tukaq mcm2 kena wt ..last aku mintak t0l0ng Liyana Izzaty la ..nasib baik dia mau tl0ng ..bkn tl0ng saja tp ada upahnya beb aku kena belanja McD haha zalim bt0i la yana ni hihi tp xpa yana da tl0ng fathie edit bl0g s0 fathie kena la belanja yana Mcd ..kn yana mengidam nk makan Mcd sgt kn hihii ..aku yang plih skin yang mcm ni ..last2 bila yana da siap edit aku tg0k2 jambu gila haha tp xpa apa aku kisah biaq ja la janji sedap mata memandang ..huhu thank Liyana Izzaty nnt kita p makan Mcd eh ..aku kenal yana ni kt FB ja ..tapi sejak 2 3 4 5 kenjak ni kami memang rapat sgt2 ..xtau la napa kn yana kn hehe ..maybe kami ada minat & masalah yang sama k0t sbb 2 kami bley rapat ..g pun aku selesa bkawan ngn dia ..kalu kami webcam dia mmg ckp byk weh potpet2 lagi xpnah lg 2 la ni cakap haha eh sori ttiba ja aku dok cita pasal yana aku da lari tajuk ni huhu ...aku update ni just nk tjuk pic aku masa zaman aku budak-budak dulu ..heheh pic ni klu xsilap masa um0q aku 4 or 5 tahun mcm 2 la aku xpasti la ..hehhee siyes lain gila muka aku ..dulu muka bulat sekarang muka bujur macam telur ayam ..dulu kulit aku putih tp sekarang hitam melegam macam anak hindu haha tg0k la pic aku ni kalau rajin sila tinggalkan komen anda okey thank sudi buang masa kau baca apa yang aku tulis ni ..hehhe miawmiawmiaw <3

ni dia Liyana Izzaty yg aku d0k cita 2 ..
dia cantik kn ?
aku suka pic dia yg ni itu pasai aku b0h pic ni :p

lawak gila muka aku kn ?senyum sorang aku tg0k pic ni

okey ni akak aku weh ..sama x muka kami ?x kan ?

ni abang aku ..tudia tg0k aku senyum manis x ?
bley kena kencing manis oo klu senyum manis smpai cm 2
ni masa kt pantai merdeka k0t
masa kecik2 dulu abang aku yg sulung sllu bawak kami p jalan2


okey ada 3 pic ni ja yg aku amek td ..ada byk lg pic masa aku kecik2 tp aku malas nk upload hahha bukan comey pun yg aku nk upload byk2 ..upload byk2 stg ada org ckp aku over plak kn ..ckup la 3 pic ni ..hehehe  ok la tuan2 da puan2 sampai disini sahaja cerita saya ..terima kasih kerana sudi luangkan masa anda untuk membaca karangan saya yang bapa nampak mcm karangan ni ...hehehe nk p layan awek2 kt FB plak nnt aku update g okey bubye assalam sahabat ..<3







0 loner (s)
Friday, 30 December 2011
Terasa Hati ???



Assalamualaikum ..s0ri2 dh lama aku xupdate kn?actualy byk cita aku nk k0ngsi kt sini tp xtahu la skang ni napa aku malas sgt2 aku nk MENAIP ..aku pun xtau napa hehehe ..dh2 back to st0ry ..Terasa Hati ?aku xtahu la napa s0meone ni dia trasa hati bila aku da update 1 status kt fb aku ..tp siyes aku ckp ku xda niat nk tujukan kt sapa2 pun apa aku tulis 2 ...aku just suka2 ja ..hari 2 aku da tbaca kt feed fb aku status mmne aku dia ckp I Hate My Ex Boyfried's Girlfriend .. oke aku baca ja status ni aku trus like sbb aku sukaa kn s0 like ja la kn ..n then bes0k 2 aku update plak status aku aku ckp cm ni I Hate My Ex Girlfriend Boyfriend ..aku asa xsalah kn aku update cm 2 sbb 2 fb aku kn s0 suka hati aku la nk update apa pun kn ..ttiba ja da s0meone msj aku n ckp napa aku tulis cm 2 ?n dia igt aku update sbb nk tjuk kt org yg aku bagus ?aku bagus ?asanya xpnah g la aku asa aku da ckup bgus ..sbb aku tau aku xsempurna pun ..napa dia nk ckp cm 2?sbb dia igt aku tuju kt dia status 2 ?ish xteniat lsung aku nk babitkan nama dia dlm status aku ..aku just suka2 ja ..aku xckp kt dia pun tp napa dia nk terasa hati ?awak kalau awak baca apa saya tulis ni saya nk mintak maaf byk2 kt awak kalau ada ada terasa hati ngn status saya 2 ..tp saya xtujukan status 2 kt awak pun ..n saya nk awak tahu yg ap ja saya update kt fb saya xda kena mengena ngn awak pun ..awak jgn isau ..saya pun xkn ggu hidup awak lagi g pun saya da bahagia dgn hidup saya yg skang ni ..saya dh ada kawan2 yg bley wt saya bahagia ..saya da xnk kapel2 lg ..saya da serik ..skang saya percaya 100% kt j0d0h ja ..kalau da sampai masa saya jumpa ngn j0d0h saya nnt saya percaya dia sendiri akan datang kt saya ..n saya xkan cari sapa j0d0h saya ..saya da serik nk bercinta lg ..saya mintak maaf byk2 kt awak nah ..awak jgn isau saya xkn tulis apa2 pasal kita or awak dlm fb saya oke2 janji saya ..awak jgn terasa hati lagi oke ..kalau kau nk tahu lagi pasal cita ni g la tg0k fb aku oke ..k la da pkul 5.13 pagi aku baru nk tid0 ..s0ry2 sangat2 babai salam :)


2 loner (s)
Thursday, 24 November 2011
Kawan MukaBuku :)




Assalamualaikum...kamu sihat?aku Alhamdulillah sihat ja..id0p pun skang ni so far so gud la xda pa2 msalah ..hepi ja skang ni..hepi la sbb ada kawan2 yg byk support aku..Syukur sgt2 dpt kwan2 cm 2..xkira la kawan laki ka pmpuan okey..skang ni aku bkawan ja ngn suma org...tp yg ramai kwan pmpuan la hahaha..ya la xcaya p tgok kawan pmpuan aku dlm fb..ramai gila..tp xsuma la aku knal...ada yg smb0ng nk mmpos..bajet h0t plak 2..aku jnis yg pkai add org ja...xkira la sapa pun..sbb aku jnis nk bkwan ramai okey..ada jgk yg da app aku n then post kt wall aku ckp tQ..yg 2 mmg jnis ok la xs0mb0ng..yg jnis b0ngkak s0mb0ng ni klu org add dia bkn nk ckp tima kasih pun dia bley wt xtau ja..jnis aku plak klu aku b0ring aku akn tgur kwan2 fb yg aku xknal..sllu aku tgur kt im la..s0 kalau yg xsmb0ng 2 ok ja bley jd kawan..yg s0mb0ng2 plak aku tgur kt im xblas ja im aku dlm 5 minit mmg aku buka profile dia aku unfriend trus..zalim x aku?org yg smb0ng mmg kna ajaq cm 2 ja..xkemana la weh klu kita d0k wt s0mb0ng ngn org ni...aku wt fb nk cr kwan yg best2 ni x dok wt s0mg0ng..mmg kena remove ja la xguna simpan org cm 2..wt semak pfb aku ja...skang fren fb aku ada 943 org kwan...2 pun bapa org ja yg aku kenal hahaha..kdg2 aku tgok fb ada yg ada kwan smpai 4999 org kawan..gila sguh mai mana rmai2 kawan dia...aku asa yg kenal 2 3 org ja kn yg len harap nama kawan ja tp xpnah tgur pun kn...t0l? huhu aku ada kawan yg knal kt fb ja tp da jadi kawan baik...nama xpyh sebut la..mula2 chatting mmg kami gadoh ja..last2 bley msuk pala plak...aum aum aum tQ pada Si Dia *biarlah rahsia okey..sibuk ja kau nk tau kn..ee aum aum aum <3 okey la xda pa2 g nk cita da abes akai da ni..skang pukul 05.05 am...aku d0k on9 fb g..aku xbley td0q wehhh..aku tid0q kt umh mmbe aku ni..ket hhhehee..kalau bosan dok umh aku mst mai lepak umh dia...hehehe kawan baik aku ni..kanal masa sama2 blajq kt ILP dulu..bley ngam sampai skang..k la weh mama mmbe aku da bangun pas2 tnya kami napa xtid0q hahhaa..maam dia baik weh...suma family dia baik ngn aku weh..baik sgt2...ni td anak buah dia masak megi bg kt aku hahah segan gila...dia aku sllu mai sini sbb 2 depa bley jd rapat ngn aku..okey2 dh2..merapu ja aku ni..k la nk tid0q dulu sok nk bgun awal nk blek umh aku weh...tQ sudi baca karangan aku yg agak best ni hahaha ok babai salam *Peace No War

4 loner (s)
Sunday, 20 November 2011
Bola vs Aku Tertipu :)


sihat?aum aum aum mlm ni 21/11/11 jgn lupa tg0k bola weh Malaysia vs Ind0n final sukan sea..skang ni kt fb ada mcm2 pic yg kutuk Malaysia..ada pic yg org ind0n xpkai baju n then dia balut badan dia guna bendera malaysia..biadap kn?org ind0n ni mmg jnis manusia yg xreti hormat org lain ka ea?sk8 mata ska8 hati aku tg0k pic 2...ada jgk pic yg depa bakar bendera Malaysia?kalau kita nk org hormat kita..kita kena la blajaq dulu cm na nk hormat org...kalau Malaysia menang mlm ni n dpat pingat emas mmg meletop la fb aku ngn p0st2 yg bikin org ind0n panas...geram3 hehhee

apa kau rasa?sk8 hati?

ttup cita pasal bola..skang aku nk cita pasal aku da tertipu ahahaa..td tgah on9 fb ada r mmbe aku share video flying kick yg jd masa kt sukan sea 2...so aku play ja la video 2 mmg sempoi la jurulatih 2 kena flying kick sapa ntha maybe penyok0ng ind0n k0t...da abes tg0k aku komen la video 2...siyes aku ckp aku igt mmbe aku yg post 2 perempuan sbb pic dia nmpak sbijik mcm perempuan weh...skali aku buka pic dia tg0k2 BAPUK wehhhh..waaaa aku sudah tertipu hahaha DP dia sbijik muka mcm perempuan ad0i...da tau dia BAPUK trus aku xkomen lagi hahahaa...aum aum k la 2 ja nk cita okey babai salam

2 loner (s)
Friday, 18 November 2011
Bowling :)

Assalamualaikum..hehhe kamu sihat?da makan?huhu xdak pa2 pun aku nk cita jus ni habaq apa aku wt arini  ja huuhhu...pagi jumaat besa la aku d0k umh ja..lpas solat jumaat baru aku kuaq lepak2 hahaha...aku p celc0m center kt tesc0 dlu td..nk tau sbb apa aku p celc0m center?klu xdak hal mmg aku xp aih..aku p sbb aku xpuas hati gila b0ng0k punya org...al kisahnya sbb bil berukband aku melambung gila...11.11.11 ari 2 aku p la nk bayaq bil berukband aku..aku pkai yg 68 ringgit ja..so masa aku nk bayaq 2 aku gtau la nama abg aku sbb berukband 2 pakai nama dia..so akak 2 cakap bil 68 n then aku bayaq ja la 68..dia settle akak 2 bg la resit kt aku..aku amek2 ja resit 2 trus blah la xtg0k pa da aih kt resit 2...pas2 blek umh on9 cm besa la xdak msalah apa g..3 4 hari lpas aku byaq bil smpai kata bil aku baki tertunggak 36 ringgit..tgejut beruk jgk aku pdahal aku bru byaq sgt2 ja..aku xpuas hati tgok blek resit yg aku byaq 2 tulis kata aku just bayaq 32 ringgit..gila hang aku bayaq 68 dia kata 32 ja..xpuas hati ar aku cm ni..hari ni aku p celc0m center 2 p tnya ar...aku p ja kt akak yg aku byaq 2 aku tnya dia akak hari2 saya mai bayaq 68 ringgit tp nama kt resit ni ckp 32 ja?ada tetunggak 36 ringgit..aku tnya jgk akak 2 akak ingat lagi x muka saya..dia ckp igt jap2 akak check dulu...lpas dia check ja dia mngaku salah dia..hahah amb0i aku dok kata dlm hati amb0i kak igt sng2 ja ka nk  makan duit saya 36 ringgit hahaha..so akak 2 da sttle bil yg tetunggak 2..len kali wt la keja bt0i2..sbb silap akak saya xbley on9..eee geram aku..hahah ok2 dh ttup cita pasal berukband aku 2..lpas bayaq 2 aku p lepak kt city plaza hahaa..shoping complex pling t0p kt loq staq huhu..da lama aku xjejak kaki kt c 2..zaman nk lepak2 kt mall ni da lpas..huuhu..sampai2 ja kt ct plaza 2 aku bley tg0k mcm2 ragam budak2 bru nk up ni..ada yg g t0wn bawak kawan 1 kampung..gila ramai bt0i mcm nk p makan kenduri ja bdak2 2 aku tg0k...hahaha ada yg pkai spek mata mcm org buta weh hahaha,...spek mata lg besaq dr muka..ad0i adik2 oi nk bergaya pun agak2 la suma beruk dlm zoo ja abang tengok haha xpa2 adik baru nk up kn abang paham hihihi...da puas pusing2 dlm mall 2 aku nk blah blek ar da nk maghrib pun..kluaq2 tg0k ujan plak dh aku p naik moto ja so xbley blek...xtau nk wt apa abang aku ajak main bowling plak..hahhaa dia nk blanja..aku hantu bowling kalau hang nk tau..pantang ajak aku 0n ja huhuu...ni aku nk habaq aku menang ja bkn da pa pun hahaha...best sgt2 td da lama xkuaq lpak2 cm 2...huhuhu tg0k ar pic2 aku kt bawah..xmau teg0k pun xpa aku xpaksa pun...huuuhuu

aku suka wt muka cm 2 skang ni awat xtau hahha :)

okey sori pic senget skit haha..pusingkan kepala anda okey :)

mulut 2 mulut suka sangat wt cm 2..

okey cousin aku weh

okey ni la gaya seorang JUARA hihihi

okey dh2 2 ja pic yg cun aku nk tjuk..hahaa okey skang blog da cun baru la semangat skit ni update slalu..jgn jlz tau..k la nk layan fb jp...tq sudi baca okey..sayang kau la...babai salam

4 loner (s)
Wednesday, 16 November 2011
hye-hye im back

Assalamualaikum..sihat ka?siyes da lama gila aku xupdate blog ni..bkn apa aku mls nk upgdate 2 sbb aku tgah makeup blog aku xcun cun jgk..da byk tmplate aku pkai suma aku xsuka hahahaa..tp kali ni aku da xtuka kot sbb da jumpa yg cun gila hahaah..ok x tmplate aku guna skang?hahahaa tp xsiap g ni aku nk tuka pic slidesh0w xbley g sepa xtau ad0i...huhu s0 far id0p aku skang da mkin hepi xmcm dulu sdey2 ptus cinta hahaha...aku da serik nk bcinta g weh sakit oo ptus cinta ni eee...pas ni biaq ja la j0d0h 2 dtg sndiri..sbb suma j0d0h kita Allah da tentukan kn?bila masa kita nk jumpa ngn ja kita ja kita xtahu s0 sabaq ja la j0d0h xkeman okey beb...huhuhu skang ni aku bkwan ja ngn suma org..xkisah la sapa2 pun nk bkwan aku ok..yg penting kawan ja aku xmau lbey dari 2...


aku da serik bila nk bkawan rapat ngn sapa2...sbb bru ni aku da tolak cinta sorang gurl ni..dia smpai nangis...dr first kami kenal aku da pesan kt dia kita nk bkwan rapat bley tp 1 ja aku pesan t0l0ng jgn atuh hati kt aku..last2 dia mengaku dia da jatuh hati kt aku..s0 mmg l0m ready ni kapel2 ni sbb aku da serik...s0 aku t0lak cinta dia ngn baik..nasib baik dia phm..aku xmau la nk sk8kan hati spa2 sbb 2 aku wt cm ni..aku lbey hepi idop aku cm ni...skang aku ngn budak 2 da jd kawan mcm biasa ja...thank jgk kt kwan2 aku yg sllu support aku selama ni...ok dah2 2 ja aku nk cita psal life aku skang..ok aku nk tjuk pic raya haji aku ni so layan huhuh

okey anak kawan baik aku Nur Damia Qaireen


okey bff aku fendi hahah



okey twin aku Nurin Najla


oket twin aku Nurin Najma

dh2 2 ja pic aku nak tnjuk hahaha nnt2 la aku update g aku mls nk mnaip klu ptg2 cm ni hahah bubye salam

2 loner (s)
Monday, 12 September 2011
CharKoeyTeow Sg Dua & Penang Port

Assalamualaikum...sehat?sudah mkan?huhuhu update dan update lagi..huhu kalu ada bnda yg aku wt mmg sllu la aku update bl0g ni hehehe..ni tgan rjin nk taip s0 update ja la...actualy aku bru blek dr Penang ni huhuhu...nk djadikan cita ptg td msa aku tgah mlepak mmbe aku anta msj ajak p makan CharKoeyTeow kt Sungai Dua Penang...jauh 2 beb l0q staq p Penang...aku pn ada xda kja nk wt ikt ja la...huhu 6 owg kami p huhu da mmbe aku yg bwak anak n bini dia hehee..c0mel anak dia Damia Qaireen huhuu...otw nk p 2 kami naik highway klu naik highway ni phm2 la race la kami 2 biji keta ahaha...yg xbest 2 kami nyaris2 nk excident weh...masa nk jd 2 huh darah stitik pun xdak aih...mmbe aku bwak 140-150kmj weh...da lpas skit sempadan Penang Kedah 2 ada excident s0 keta suma pkat sl0w la...kami yg tgah laju ni mmg xnmpak la smpai dkat ja pergh...tekan brek smpai   tayar keta mnjerit la...sep bek mmbe aku yg bwak keta 2 dia pam brek dlu..klu dia main tekan trus ja mmg kami lggar keta viva kt depan 2 la weh..Allah syg kami lagi la 2 huh...bwak 140-150kmj ttba ja brek mgejut mmg la xbley stop trus...xdan mengucap oo laju beb...hahaha smpai2 ja kdai CharKoeyTeow 2 pkat oder CharKoeyTeow Special la suma..mai2 jauh2 xkn nk mkn yg besa2 ja hehehe...tp siyes mmg sedap weh ad0i xcaya try p mkn 0k...siap pnah msuk pper utusan g kdai 2...hahaha pas mkn mmbe aku ajak lpak kt Pantai Bersih plak..mmg p0rt mlepak ar 2 klu mlm2 mgu...da puas mlepak bru blek..da smpai loq staq mmbe aku ajak p makan KFC plak dh..hahah KFC free sbb tuka Hot Ticket yg Maxis 2 hahaha...nk ayam KFC free p ar beli Hot Ticket Maxis yg 15 hinggit 2 hehehe...dri k0l 9mlm kami kuaq k0l 2pg bru smpai umh..mmg keja blajan ar kami mlm ni..heehe...ni da pic aku tgkap tadi tg0k ar..xmau tg0k pun xpa xpksa pun kn2 ahaha up to u...

Damia Qaireen anak mmbe baik aku




pic tuan bl0g wajib ada beb :-)

bljaq2 jd bapak ahaha

sahabat2 saya


Damia ngn mama dia



muka Damia bru bgun td0q :-)

Damia jd model ja mlm ni


ok2 dh 2 ja pic aku sempat tgkap..byk gmbaq Damia ja hehe..aku mgntuk sgt2 ni weh mau td0q dlu..tq sbb sudi baca...babai salam :-)

2 loner (s)
OLD |